O nama

Zadovoljstvo nam je pozdraviti Vas na našim obnovljenim stranicama te predstaviti vam naš proizvodni program. U našem proizvodnom asortimanu imamo preko 400 različitih artikala, na ovim stranicama ćemo Vam predstaviti značajnije proizvode kako bi mogli stvoriti sliku o samoj tvornici čija tradicija poslovanja i proizvodnje četkarskih proizvoda počinje 1922. god.

Tradicija, iskustvo, znanje i tehnička opremljenost su atributi koji dovode do kvalitete proizvoda s čime se Niveta može pohvaliti.

Kako bez neprestanog ulaganja u ljudske potencijale nema napretka, tako Niveta i ovom segmentu poklanja posebnu pažnju. Naglasak u našoj proizvodnji je na korištenju eko poluproizvoda i sirovina kao inputa za finalne proizvode, kako bi dali svoj doprinos očuvanju našeg okoliša zelenim.

POLIPROPILEN: Materijal koji se koristi u granulatima za lijevanje drški, kao i za izvlačenje vlakana koje se ugrađuju u proizvode.
DRVO: Iz drveta se u pogonima Nivete izrađuju držala za četke, proizvodi drvene galanterije, proizvodi za domaćinstvo i drugo.
PRIRODNA DLAKA: Ovaj materijal koristi se prilikom izrade četaka za kosu, obuću, odjeću, kistova i drugih proizvoda.
KARTONSKA AMBALAŽA: Svi gotovi proizvodi pakiraju se u kartonsku ambalažu.

Sa zadovoljstvom možemo reći kako je Niveta u proteklih 90 godina ostvarila značajne poslovno-tehničke suradnje s nizom renonamranih poduzeća kako iz zemlje tako i iz inozemstva, te sa znanstvenim institucijama. Posebnu pažnju poklanjamo grupi proizvoda koji su namjenjeni potrebama specifičnih industrija (brodogradnja, drvna industrija, metalo-prerađivačka industrija, prehrambena, staklarska i dr) koje koriste četkarske elemente ili gotove proizvode u svom procesu proizvodnje.

Danas Niveta ostvaruje značajan promet kako na domaćem tako i na inozemnom tržištu. Ima 97 djelatnika i radi na dvije lokacije: Osijek i Habjanovci. Razvoj Nivete se temelji na usvajanju novih proizvodnih programa kao i u neprekidnom usavršavanju funkcionalnih i drugih osobina vlastitih proizvoda, naravno sve s namjerom daljnjeg uspješnog zadovoljenja potreba potrošača.

O nama

Povijest

2003.kuća RWTÜV iz Slavonskog Broda dodijelila nam je znak ISO standarda 9001:2000, pokazavši kako poslujemo na moderan način 1994.preseljavamo se na današnju lokaciju, gdje zaokružujemo naše poslovanje 1993.uspješno izvršena privatizacija, postajemo dioničko društvo u većinskom vlasništvu malih dioničara
1984.otvoren pogon drvene galanterije u Habjanovcima, općina Bizovac 1982.sagradili smo novu modernu tvornicu i cijelo svoje poslovanje izmjestili na novu lokaciju u istočnom predgrađu Osijeka - Nemetin 1965.poslujemo pod današnjim imenom NIVETA, tvornica četaka
1953.1. siječnja 1953. god. - samostalno djelujemo pod imenom Tvornica četaka i kistova "Nikola Vetnić" 1948.radimo u sastavu tvornice namještaja "Ivo Marinković" Osijek 1936.godina prvog značajnijeg izvoza (Engleska)
1932.izlazi prvi komercijalni katalog 1927.jedan dio objekata je izgrađen radi prilagođavanja objekata za novu djelatnost 1923.u Njemačkoj su kupljeni prvi moderniji strojevi za izradu četaka
1922.gradonačelnik Osijeka gosp. Jakov Hem s glavnim dioničarima Šandorom Auferber, Simeonom Vamošer i Davidom Taubner osnivaju zanatsku radionicu "SIVA" za proizvodnju četaka i kefa u ulici Ivana Gundulića 16; objekti tvornice prije osnivanja su služili kao ledara za Pivovaru

Misija, vizija i strategija

Misija
Stvaramo proizvode za ljepše i ugodnije življenje.

Vizija
NIVETA kao proizvođač četaka će biti vodeće poduzeće u regiji, što će postići orijentacijom na kvalitetu i raznolikost proizvoda široke potrošnje, zadovoljstvom kupaca, ugodnom radnom sredinom s osiguravajućim prosperitetom svojih djelatnika, te održivim rastom.

Strategija
· zadovoljstvo kupca
· izvozna orijentiranost
· stvaranje inovativnih proizvoda
· timski rad
· neprestano poboljšanje svojih procesa unutar poduzeća, kako proizvodnih tako i organizacijskih
· osiguranje kvalitete (ISO 9001:2000)

Background brush hair